VI TILBYDER

 

 

 

Professionelt center

Gram Sundhedscenter ApS er et professionelt center med veluddannet personale og professionelle koncepter:

Cardiotræning
Styrketræning
Holdtræning
Squash
Individuelle træningsprogrammer
Opfølgning på programmer
Livsstilshold
Kostvejledning
Fysioterapi
Massage
Astar Laser Behandling
Akupunktur
LifeWave Plastre
Beauty Angel Lys

Holdtræning:

LesMills Bodypump:
60 minutters styrketræning til musik designet til at give din krop en allround træning med brug af vægte, vægtstang og stepbænk. Du bliver stærk, udholdende. Du bliver atletisk men ikke ”pumpet” - navnet til trods. På en time kommer du hele kroppen igennem, og det er derfor et effektivt alternativ til selv at arbejde med maskiner/vægte.

LesMills Bodystep:
Moderne version af steptræning, med energi, kraft og glæde. Enkelt, atletisk og sjovt med brug af stepbænk, til motiverende musik. Det er en time med stor kalorieforbrænding, og samtidig Styrke for hele kroppen, der hjælper til bedre holdning og gør kroppen stærkere.

Fatburner:
Træningen er opbygget som intervaltræning, hvor der arbejdes på forskellige baser i 1 min af gangen, hvilket gør træningsformen velegnet til både utrænede og trænede personer.

Cirkeltræning i maskiner:
Træningen er opbygget som intervaltræning, i styrkemaskinerne, hvor der arbejdes på forskellige baser i 1 min af gangen, hvilket gør træningsformen velegnet til både utrænede og trænede personer.

Zumba:
Zumba er et populært træningsprogram, inspireret af latinamerikanske danse. Ordet “Zumba” betyder at bevæge sig hurtigt og have det sjovt, og det er præcis dækkende for denne motionsform. Ved brug af den hurtige “latiner musik” sammen med enkle dansetrin, kommer forbrænding i vejret og kroppen fyldes med energi – samtidig med at det er sjovt og nemt at lære. Zumba danses uden partner, og træningen består af opvarmning, bevægelser til at øge af pulsen, mindre danseserier og afslutningsvis udstrækning af krop og muskler. Når man danser Zumba, er det vigtigt at have træningstøj som man kan bevæge sig frit i, samt gode indendørs gummisko.

Trampolin Fitness:
Sjov konditionstræning, kombineret med god musik og højt humør. Holdet er en kombination af hurtige og langsomme spring, samt variationer af traditionelle aerobictrin. Holdet indeholder ingen vanskelige koreografier, men er lige til at gå til, både for de nye og de øvede.

Body Toning:
Her trænes alle kroppens muskler ved hjælp af redskaber som elastikker, håndvægte, bodybarer og bolde. En bodybar er en vægtstang, der vejer mellem 4,5 og 10 kilo. Bolde kan være små redondobolde eller store træningsbolde. Timen er uden egentlig kredsløbstræning, bortset fra en kort opvarmning. Derefter trænes de enkelte muskelgrupper. Med Bodytoning får du en god allroundtræning, og du får også mulighed for at træne mave, balder og lår på en sjov måde. Mød op til en spændende time, der giver masser af godt humør og sved på panden.

Tabata:
Træning for hele kroppen, hvor der køres med 4 min intervaller. 20 sekunders arbejde - 10 sekunders pause. Både styrke og puls træning

Callanetics:
Callanetics udføres med små præcise bevægelser. Der arbejdes med de dybere liggende muskelgrupper, og derfor er øvelserne meget effektive. I løbet af timer kommer vi hele kroppen igennem og resultatet er en gennemtrænet krop, hvor alle muskler bliver aktiveret og kommer i form.

Ryghold:

Yoga:
Yoga virker på en gang afstressende og vitaliserende. Den er desuden styrkende og smidiggørende samt dybt regenererende. Skavanker som dårlig ryg, spændingshovedpine, fordøjelses- og søvnproblemer forebygges og afhjælpes ved regelmæssig praksis.

Bevægelse og balance:
Funktionel træning, hvor hele kroppen arbejdes igennem, både med opstrammende øvelser, balance og gode stræk.

Mave/Ryg/Skulder/Nakke/Hofte/Knæ:
Træning af mave og lænd, skulder, nakke, hofte og knæ. For dig som har lænde/ryg problemer eller ønsker at forebygge og/eller skulder/nakke problemer eller ønsker at forbygge. Der arbejdes med gulvøvelser, store og små bolde. Du kan deltage uanset niveau. Øvelserne tilpasses dine behov. Timen indeholder styrke- og udspændingsøvelser, som med fordel kan bruges i dagligdagen.

TRX:
TRX Suspension Training er kropsvægtsøvelser som udvikler styrke, balance, smidighed og corestabilitet samtidig. TRX Suspension traineren udnytter tyngdekraften og brugerens kropsvægt, derfor findes der hundredvis af øvelser til ethvert fitness formål.

Spinning:
Spinning er holdtræning på stationære specialcykler. Træningen er opbygget som andre holdaktiviteter med opvarmning, pulstræning, nedkøling og udstrækning. Træningen forgår til musik underledelse af instruktør. Vi cykler med Activio pulssystem, som effektiv og sjov pulsbaseret træning.

Se holdplanen på fanebladet Holdplan. Hvor der er mulighed for online holdbooking.

Læs om vores mange ydelser

Vægttab:
Deltag på vores Livvsstilshold og sig "JA TAK" til at vinde kampen mod livstilssygdomme.

Kostvejledning:
Professionsbachelor i Kost og Ernæring, Charlotte Sørensen, tilbyder kostvejledning: Face to Face, Walk and Talk eller Fjernsupport.

Fysioterapi:
Ved lægehenvisning fåes der tilskud fra den gule sygesikring, desuden kan der fåes tilskud fra Sygesikring Danmark (Hvis du er forsikret der)

Massage:
Sports massage
Fysiurgisk massage

Akupunktur:
Få akupunktur hos fysioterapeuten.

Astar laser behandling:
ASTAR laseren sætter gang i kroppens naturlige processer, samt heling af væv ved at sende koncentreret og forstærket lys ind.
Vi har listet nogle af de lidelser, som er mest kendt for at blive behandlet med laser:
- Smerter i kroppen (også Kroniske smerter)
- Modic
- Knæsmerter
- Rygsmerter
- Nakkesmerter
Alle former for betændelser (Itis’er), såsom:
- Seneskedehindebetændelse
- Hælsporer
- Tennisalbue
Alle typer gigt
Behandlingen varer ca. 15 – 30 min og er helt smertefrit.
Antallet af behandlinger varierer efter lidelsen.

LifeWave Plastre:
Smertelindrende plaster uden medicin og uden de medicinske bivirkninger. Når plasteret sættes på kroppen aktiveres plasterets antenne.Denne udsender signaler, som kroppen opfanger. Derved aktiveres kroppens egne funktioner.
Plastrene indeholder organisk materiale, aminosyrer, vand og ilt.
Plastrene indeholder ingen medicinske stoffer og indholdet er indkapslet. Derved er der ingen stoffer, som kommer ind i kroppen.
Derfor er der ingen bivirkninger, som vi ellers kender fra den gængse smertestillende medicin.
De 7 forskellige plastre virker godt imod:
-Smerter
-Søvnproblemer
-Sukkertrang/overspisning
-Forbedring af sportspræstationer,sørge for hurtigere og bedre regeneration
-De kan optimere organfunktionen og celler
-Øge fedtforbrændingen
Og sidst, men ikke mindst dæmpe stress.

Beauty Angel Lys
Beauty Angel lyset udnytter synligt, rødt lys til at stimulere hudens egen dannelse af collagen og elastin på naturlig vis.
Ved regelmæssig anvendelse reduceres rynker, huden bliver synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres.
De første behandlinger tages med få dages mellemrum, og derefter opretholdes effekten ved en enkelt behandling én gang om ugen eller hver 14. dag.

Helseanalyse:
Alle Guldmedlemmer tilbydes gratis helseanalyser i form at vægtkontrol, kropsmålinger, fedt%, bodyage, kondital.
Alle øvrige er velkommen til at få foretaget helseanalyse mod egenbetaling kr. 75,-.

Squash:
Spil squash i Gram Squash klub, der har lokaler hos Gram Sundhedscenter ApS. Medlemskab kan købes i centeret.
Når man har et medlemskab, kan man spille ubegrænset squash - også i weekender.
Book banerne online. Reserver første gang på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Køb af medlemskab:
Alle er velkomne i Gram Sundhedscenter ApS.
Vi giver alle nye medlemmer: en rundvisning, et tilbud om samtale omkring ønsker og mål, samt et tilbud om et personligt træningsprogram.

Bero:
Medlemskaber kan sættes i bero, i max 3 måneder ad gangen. Det koster 99,- pr. gang.
Ved en bero-periode på under 3 måneder, skal der opgives en dato for, hvornår bero perioden skal sluttes. Det er gratis at ændre beroperioden inden for 3 månedersreglen.
Et kontingent kan ikke opsiges inden for beroperioden.

Opsigelse af medlemsaftale:
Kontante medlemskaber udløber automatisk ved aftalens ophør.
Ved månedsbetalte dibs medlemskaber skal opsigelsen foretages på en blanket, der udleveres i receptionen.
Medlemskabet kan opsiges fra dag til dag. Dog vil der blive trukket for indeværende måned plus en måned.