GODE HISTORIER

 

Læs alle de gode historier herunder

 

Erling Gammelgaard

Erling Gammelgaard
Behandling med Astar Laser fik bugt med Erling Gammelgaards smerter Den 24. oktober 2017 faldt Erling Gammelgaard 3 m ned, direkte på asfaltunderlag og slog sin skulder slemt. Der var ikke noget brud, men Erling fik vedvarende store smerter i sin skulder. Lægeanviste øvelser ændrede ikke på smerterne. Erling kom i behandling i Gram Sundhedscenter ApS hos fysioterapeut, Kewin Lønbjerg, der konstaterede muskel - og led forstrækninger. Erling fik først almindelige fysioterapeutiske behandlinger, hvorefter der blev iværksat behandlinger med Astar Laseren*. Efter 10 behandlinger var Erling Gammelgaard smertefri. Erling er fortsat efter 4 måneder smertefri. Erling Gammelgaard fortæller: ”Da jeg fik de behandlinger med laseren, så kunne jeg mærke, at der endelig skete noget i min krop. For hver behandling var der fremskridt. Før laserbehandlingerne kunne jeg ikke sove for smerter. Gennem 2 måneder havde jeg spist 2 Panodil og 1 Ibumetin før sengetid. Pillerne virkede 4-5 timer, så var smerterne så slemme igen, at jeg måtte stå op og spise flere piller. Jeg kunne mærke, at pillerne gav forstyrrelser i kroppen. Jeg havde især meget mundtørhed. Jeg er sikker på, at jeg kan takke Kewin Lønbjerg for, at jeg er smertefri i dag og kan igen uhindret beskæftige mig med mine interesser og gøremål.” *ASTAR Laseren sætter gang i kroppens naturlige processer, samt heling af kroppens skader, ved at sende koncentreret og forstærket lys ind. Behandlingen er effektiv mod smerter og betændelsestilstande i muskler, sener og led. Ved at anvende en ASTAR Laser kan man gå endnu dybere ind og få langt hurtigere resultater.

Heidi Jeppesens historie

Heidi Jeppesens historie
Hej Jeg hedder Heidi Jeppesen. Jeg har tabt 45 kg i løbet af 3 år ved at dyrke Bodystep. Jeg startede med at gå til Bodystep i 2010. Jeg var totalt ude af form og måtte i begyndelsen holde pauser – selv i opvarmningen. Jeg vejede 113,5 kg. og jeg skulle egentlig bare støtte min lillesøster , så jeg gik mest med for hendes skyld. Jeg husker, at mine første Bodysteptimer føltes, som om de var ved ”at tage livet af mig”.
Det var enormt hårdt. Først skulle jeg jo også finde ud af, hvad bare et ”grundtrin” var. Men pludselig var jeg bare helt bidt af Bodystep og kunne ikke undvære det. En step-time gør mig glad. Jeg har altid følt mig velkommen på holdet – også selv om jeg var lidt stor. Det er en fantastisk motiverende sport, og det har været dejligt at kunne vælge trin i forskellige sværhedsgrader. Mit tøj blev efterhånden for stort og pludselig målte min talje, som mit lår havde gjort, da jeg startede. Jeg er meget madglad og ”hygger” en del i weekender, men spiser sundt og fornuftigt og drikker masser af vand.
Så selvom jeg i løbet af de sidste 3 år også har været gravid og fødte en dejlig søn den 15. februar 2012, så har jeg tabt 45 kg i perioden . Da jeg startede vejede jeg 113,5 kg, nu vejer jeg 68,5. Mit taljemå var 99 cm, nu er det 76 cm. Mit mål er at tabe 5 kg mere, så skal det bare holdes ved lige. Jeg elsker Bodystep.

Venlig hilsen
Heidi Jeppesen

Kasper Kørner Petersen

Mit navn er Kasper Kørner Petersen og jeg vil gerne fortælle min lille historie. Jeg har været narkoman i 13 år og er nu clean og har været det i lidt over 2år. Jeg var på Toftlund misbrugscenter, hvor jeg var i ca. 1/2 år, og hvor jeg gennemførte kurset.

Da jeg så kom ud igen sværvede jeg på en lysrød sky, og følte at jeg kunne klare alt, men jeg kunne ikke finde noget arbejde og det hele begyndt at falde samme for mig og jeg fik en depression. Min sagsbehandler fra Haderslev kommune fik mig i et pogram for sygdagpengemodtagere på i Gram Sundhedscenter ApS, hvor jeg nok må indrømme, at jeg i begyndelsen ikke havde lyst til at være. Men efter et lille stykke tid begyndte jeg at åbne mig mere og mere.

Da så ejeren, Gerda, siger til mig, at hun tror jeg har potentiale og tilbyder, at jeg kan komme ud og holde et foredrag på Gram Efterskole om misbrug - og at hun nok skal tage med og støtte mig, sagde jeg ja tak – for min drøm var at blive misbrugskonsulent og gøre en indsats for at andre unge ikke skulle igennem, hvad jeg havde været igennem. Jeg sagde ja tak og det blev et vendepunkt i mit liv. Så hvad har Gram Sundhedscenter ApS så givet mig?

Lov til at beholde min famille

En ven for livet

Et clean liv som eks misbruger

Troen på og modet til at kæmpe for at nå mine drømme.

For nu arbejder jeg med unge mennesker på Gram Efterskole og tager stadig ud og holder foredrag - alt sammen fordi Gerda ikke ville give op og holdt fast i mig, indtil jeg kunne selv, så 1000000000000000 tak for hjælpen Gram Sundhedscenter ApS

Hilsen
Kasper

Læs avisartikel om Kasper her:
http://www.netnyheder.dk/ugeavisenmidtsyd/2013/38/19/

Alice Nørgaard Andersen

En beskrivelse af, hvorfor motionscenteret /Gram Sundhedscenter ApS har været til stor hjælp for mig gennem de sidste mange år.

Min sygehistorie startede i 2006 hvor jeg blev opereret tre gange, derefter fulgte yderlige 7 operationer frem til nu. Jeg er senest opereret i ryggen i januar i år og skal mandag den 19.8.2013 igennem den 11. operation denne gang i nakken.

Jeg er opereret for spinalstenoser i ryggen og nakken, for diskusprolapser i ryg og nakke, for galgesten samt brusk i knæet.

Efter de første operationer, havde jeg det psykisk dårligt med mange smerter og en vægtøgning, som jeg var meget ked af. Jeg henvendte mig på motionscenteret og fik en god snak med Gerda samt et træningsprogram, som jeg fulgte tre gange ugentlig. Stille og roligt fik jeg det psykisk bedre og vægten blev som jeg gerne ville ha den

I de sidste mange år har træningen hjulpet mig igennem tilværelsen. De mange operationer påvirker selvfølgelig psyken, men når jeg kommer på centeret bliver jeg mødt af et personale, som er interesseret, og som meget gerne yder , når jeg har brug for det. Derudover tror jeg, at jeg ville have været meget begrænset i min bevægelighed, hvis ikke jeg havde trænet.
Så alt i alt hjælper min træning mig både fysisk og psykisk .

Venlig hilsen
Alice Nørgaard Andersen

Birgitte Davidsen

Historien om et fitness center.

Jeg startede i Gram fitness center i 2008. Gerda bød velkommen og viste rundt i det, dengang lidt slidte center med de gamle maskiner med kæde træk. Nok var det slidt, men der var en helt utrolig varm og venlig atmosfære, Gerda og Keld var altid parat til at hjælpe og vejlede. Jeg startede på Gerda`s fitness hold og det var sjovt, der var fuld fart på og vi svedte.

Siden blev centret moderniseret, nye maskiner og omklædningsrum kom til, Keld malede på livet løs.

Der var træning på stor bold med Dorthe og siden kom flere nye og spændende hold og mange søde og meget dygtige instruktører, hvem husker ikke både Daniel og Danny og Michael?

Jannie som også var fysioterapeut, Dorthe, Lotte og sidst Charlotte. Der har været flere, men det er disse jeg har trænet under. Alle hver med deres særlige stil og dygtighed.

Jeg husker, at Gerda faktisk var instruktør i starten på bodypump og jeg skal hilse og sige at det var hårdt, Gerda er ret sej og det kan være svært at følge med hende.

Der har været flere sjove tiltag i centret, six pack på 6 uger, hold fast hvor vi kæmpede!

Månedens flittigste, sommer fit og hold konkurrencer. Frøs løb og events på byens torv, det er aldrig kedeligt hos Gerda og Keld.

Atmosfæren er stadig den samme, der er rart og hyggeligt at komme på Kongevej. Det er sjovt at være aktiv i fællesskab med andre.

Held og lykke med de næste mange år. Gram den 14.august 2013.
Gitte Davidsen.

Ellen har tabt 70 Kg på et år

Ellen har tabt 70 Kg på et år
Ellen sagde nej tak til tilbuddet om en fedmeoperation og gik på Iduva Livsstilsforløb i Gram Sundhedscenter ApS / Dansk Fitness. Bare på ét år tabte Ellen 70 kg.